Investicija gre lahko hitro zelo narobe. Ne naredite tudi vi TE napake!

Običajno ljudje investirajo v vroče priložnosti, ko so te že prevroče. Nato sledi padec, slaba volja, razočaranje, bes in podobno.
valutno trgovanje

Najpogostejša napaka, ko se izvede investicija

Investicija v Sloveniji najpogosteje pomeni nakup nepremičnine ali vložek delnice.
Oboje je lahko imenitna priložnost, težava pa nastane pri tem, da se za te investicije ljudje praviloma odločajo v napačnih časih. 

Praviloma se te naložbe sklepajo takrat, ko je trg v najvišjih točkah.

Kam gre lahko investicija, ki je opravljena v najvišji točki?

Če ste spremljali pretekla obdobja v zgodovini naše države, ne boste imeli težave prepoznati vzorca.

Razumevanje trenutnega stanja in ocenitev mesta kjer se giblje potencialna investicija

Zgoraj navedeni fenomen je v svetovnemu merilu zelo dobro poznan.
Razlog zanj pa je tudi precej bolj enostaven kot se zdi in se v precejšnji meri lahko pojasni kar v dveh točkah:

1.) Psihologija človeškega nagona po preživetju
Ljudje smo biološko narejeni tako, da moramo za preživetje delati tiste stvari, ki jih delajo trenutno najbolj uspešni. Včasih je to pomenilo, da je naše preživetje odvisno od tega, da pri prehranjevanju ponavljamo za ostalimi in se tako ne zastrupimo. Nagoni naših prednikov pa v nas še vedno delujejo in nam govorijo, da naj ne tvegamo in raje počnemo to, kar počnejo vsi ostali.

Ne živimo pa več v času pradavnine.

Danes so informacije mnogo prehitre, da bi jim le zaupljivo sledili. Še posebej tistim, ki do nas pridejo preko tradicionalnih medijev. Moramo se zanesti na svoje znanje ali znanje specializiranih strokovnjakov, ki imajo skupne interese z nami. Ravno ta naravni mehanizem večini prepreči večje življenjske in finančne uspehe.

2.) Neprimerno oglaševanje
Banke in druge multikorporacije dobro razumejo, da za njihov zaslužek ni cilj, da zaslužijo tudi vpleteni vlagatelji, temveč jim bistveno večji profit prinaša frekventnost investicij. To dosežejo tako, da oglašujejo tiste elemente, ki so imeli v preteklih obdobjih največje rasti (saj to spodbuja psihološke sprožilce).
Na ta način se ponavlja vzorec, da je vedno prisotnih največ oglasov za tiste “priložnosti”, ki so svoje najboljše rezultate naredile že pred investicijo.

Investicija v sklad incrementum

Če investirate v sklad Incrementum, z enim enostavnim bančnim nakazilom dobite celotno košaro skrbno izbranih kriptovalut, za katere imamo narejene izčrpne analize.

Spremljamo, če ekipa, ki vodi družbo (podjetje), ki je izdalo kriptovaluto ali kriptožeton, dejansko dosega rezultate in pričakovanja, ki so si jih zadali.

To ni dovolj, zato spremljamo tudi celoten sentiment trga ali po domače povedano, ali je pravi čas za vstop na trg ali ne.

Pred petimi meseci smo močno pozivali vlagatelje naj investirajo. In res, tisti ki so, imajo sedaj več kot podvojen kapital.

Tisti, ki niso, jih je pa po drugi strani strah, da so priložnost že zamudili.

Moje mnenje je preprosto. Daleč od tega, da smo prepozni! Še niti začelo se ni.

Morate pa se zavedati, da potem, ko trg postane dinamičen in hitro odskoči – tako kot zadnji mesec in pol, je potrebno naslednji vstop pametno načrtovati.

Sedaj pa vas želim razbremeniti bremena, da se morate odločati kdaj je pravi čas in kdaj ne.

Naši trgovalci imajo v tem trenutku le 34,4% sredstev vlagateljev sklada v kritpovalutah, ostalo pa držijo v denarju in čakajo na korekcijo raznih kriptovalut pri katerih bodo močno vstopili v pozicije in povečali vrednost na kriptovalut v skladu.

Da ne potrebujete dnevnega spremljanja trga in razbijanja glave smo za vas naredili strokovno in profesionalno upravljan sklad.
Glavni upravljavec sklada že preko 17 let prekaša največji tehnološki indeks Nasdaq. V zadnji treh letih pa tudi indeks kriptovalut.

Odločitev je vaša, moja želja je le, da se odločite pravilno in čez tri leta ne obžalujete, da niste vsaj dela privarčevanih sredstev izpostavili kriptotrgu. 

Izpolnite spodnji obrazec, da se dogovorimo za brezplačen in nezavezujoč informativni klic ali sestanek.

Če želite, nas lahko tudi vi pokličete za več informacij.

Telefon : 031 021 803

Ostali članki:

Vaša pot v svet kriptovalut
Si želite investicijski vodič? Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo našo brezplačno e-knjigo