Podjetje Incrementum d.o.o. smo konec leta 2018 ustanovili z namenom, da posameznikom v Sloveniji približamo dostop do digitalnih naložb ali drugače, kriptovalut.

KDO SMO

Sami smo že dolgoletni investitorji na finančnih trgih, zaradi česar smo zelo podrobno poznali psihologijo in borzne cikle. S tem smo dokaj dobro napovedali pok balona kriptovalut v letu 2018. Četudi smo bili malenkost prehitri z napovedjo, smo pok zadeli. Videli smo mnoge indikatorje, da se bo to zgodilo. In se tudi je. Brez presenečenja smo tudi videli, kako je peščica Slovencev zaslužila izjemne količine kapitala na kripto trgih, med tem ko je večina vlagateljev izgubila večino.

ZAKAJ INCREMENTUM?

Za nas to, da je večina slovencev na kriptovalutah izgubila denar v letu 2018 ni bilo presenečenje, je bil pa znak, da Slovenija in Slovenci nujno potrebujejo produkt oziroma pomoč kako na enostaven in relativno varen način dostopati do kripto trga. Zato smo po zlomu kriptotrga in zaradi poznavanja ozadja med institucionalnimi vlagatelji ter korporacijami, Slovencem ponudili premišljeno pot do kriptovalut.

NAŠE OZADJE

Podjetje Incrementum smo ustanovili poleg večih gospodarskih družb, ki jih vodimo in v katerih skupaj zaposlujemo preko 40 oseb doma in v tujini. Incrementum ni bil ustanovljen s ciljem, da bi nam omogočil preživetje, saj imamo v drugih družbah več uspešnih projektov, blagovnih znamk in izdelkov, s skupnim letnim prometom preko 5 milijonov evrov.

NAŠE BILANCE

Incrementum d.o.o. je bil ustanovljen oktobra 2018. Leto 2019 je minilo v znamenju razvoja platform in varnostnih sistemov, pri čemer smo v razvoj investirali precej več kot realizirali prometa.
V letu 2020 beležimo izjemno rast in povpraševanje vlagateljev, zaradi česar bo realizacija preko 400 tisoč evrov prometa in približno 100 tisoč evrov čistega dobička. Na Incrementumu želimo sodelovati z vlagatelji, ki jim je mar za svoje finance in se do te tematike obnašajo odgovorno. Ne sprejemamo “gamblerjev”, niti nadutežev, ali ljudi, ki bi na kripto trg investirali vsa svoja sredstva ter zadnje rezerve.

NAŠE ZAGOTOVILO

Tako kot upravljamo sredstva zase, bomo poskrbeli, da bo tudi vaša strategija načrtovana enako dobro, z enakimi cilji kot jih imamo sami.