EKIPA INCREMENTUM IŠČE VODJO EKIPE SVETOVALCEV

Zaradi izjemnega povpraševanja po našem investicijskem produktu Incrementum+, v svoje vrste vabimo 5 ambicioznih svetovalcev in vodjo ekipe.

Pomagali bomo petim novim sodelavcem – morda prav vam – da dosežete nadpovprečne dohodke – in pasivne prihodke – s katerimi boste hitreje dosegli svoje finančne cilje in to brez poslušanja nenehnih zavrnitev in brez nadlegovanja znancev ter sorodnikov.

KAJ PRIČAKUJEMO?

V ZAMENO PONUJAMO DRUGOD-NEVIDENE BONITETE

ZAKAJ INCREMENTUM+ KOŠARICA?

Ukvarjamo se z upravljanjem digitalnih sredstev – pri tem pa smo nadpovprečno uspešni!

Naš produkt Incrementum+ je trenutno skoraj na All-time-high poziciji, nekatere izmed naših strank pa so v letu in pol (toliko časa namreč delujemo), že več kot podvojile svoj vložek! 

V času delovanja smo na trgu ustvarili več kot 260% donos, kar naredi Incrementum+ eno izmed najbolj vročih investicij na trgu.

MOŽNOSTI ZASLUŽKA?

Pri podjetju Incrementum služite na 2 načina.

Prvi del vašega zaslužka predstavlja provizija ob vstopu stranke v investicijo. Drugi del zaslužka predstavlja provizija ob deljenju dobička iz trgovanja.

In to je vaša prava priložnost za visok, dolgoročen in pasiven dohodek.

Vsakič, ko pri podjetju izvedemo deljenje dobička, boste del provizije prejeli na svoj bančni račun – pa naj bo to mesec dni ali pa 10 let po investiciji vaše stranke. Vse dokler bo vaša stranka ostala v investiciji, boste vi prejemali pasiven dohodek v obliki provizije.

POMOČ Z REDNO SVEŽIMI KONTAKTI

Ne samo, da je produkt, ki ga boste tržili, edinstven in prvovrsten, zaradi česar si ljudje želijo investirati v naš produkt…

Delo vam bo olajšala tudi naša marketing ekipa…

Ne bo vam potrebno klicati cold leade iz telefonskega imenika!

V podjetju imamo bazo “warm leadov”, ki so zaradi zanimanja po našem produktu oddali svoj kontakt in so lačni dodatnih informacij o Incrementum+ košarici.

P.S. Kontakte dobite brezplačno.

Andrej Sosič
Direktor marketinga

POMOČ IN RAZVOJ

Ekipo sestavljajo vrhunski posamezniki, ki imajo dolga leta (nekateri celo desetletja) izkušenj na svojem področju, čemur primerni so tudi rezultati. 

O našem produktu in branži vas bomo vse naučili mi. Vse kar potrebujete za začetek je veliko pozitive, nepopustljivosti in pripravljenosti za učenje.

Seveda so izkušnje zaželjene, saj boste tako prej dosegali rezultate, niso pa pogoj. 

Vsak teden imamo ekipna izobraževanja. Izobraževanja vodita lastnika podjetja, ki imata skupaj več desetletne izkušnje s področja zastopništev in investicij. 

S pomočjo ekipe in vrhunskega produkta boste kmalu dosegali zavidanja vredne rezultate, ki so za vaše bivše sodelavce povsem nemogoči.

Tomaž Rosič
CBDO – Direktor poslovnega razvoja

Zakaj je delo pri Incrementum-u odlična priložnost za vas?

Ker boste pri ekipi Incrementum našli edinstveno priložnost, ki vam ponuja:

Vas zanima sodelovanje s podjetjem Incrementum?

Pošljite svojo prijavo na [email protected]