Investicija v Incrementum+

Kako s preprostim bančnim nakazilom do skrbno izbranih svetovnih kriptovalut?

Odpiranje računov na kriptoborzah, izbor pravih kriptovalut med več kot 12.000 obstoječimi, odpiranje denarnice, prenosi kriptovalut in podobne aktivnosti, so izzivi, ki večini vlagateljev povzročajo veliko težav.

Ob neuspelem poskusu marsikateri potencialni vlagatelj obupa in zaradi pomanjkanja znanja investicijo preloži za nedoločen čas. Zaradi tega lahko zamudi veliko priložnost.

S strategijo Incrementum lahko na hiter in enostaven način, prek enostavnega bančnega nakazila, s skrbnim izborom dosežete razporeditev različnih kriptovalut in ste takoj udeleženi v eni od največjih priložnosti, ki jo finančni trg nudi v tem stoletju.

Bitcoin trgovanje

Incrementum+ je lahko vaš hiter, enostaven in varen način za vstop v kriptosvet – brez potrebnih predhodnih znanj.

Enostavno

Stremimo k cilju, da mora biti investicija čim bolj enostavna. Svetovalec vas vodi čez nekaj korakov in z bančnim nakazilom ste že pripravljeni na vstop v investicijo.

Varno

Varnost je vedno na prvemu mestu. Po večstopenjskemu preverjanju in razpršenemu varovanju, bodo vaša sredstva hranjena v »hladni hrambi«, zaklenjena brez dostopa do spleta.

Razpršeno

Nihče ne ve, katera izmed tisočih kriptovalut bo dolgoročno uspela in katera ne. Vaš portfelj je zato sestavljen iz nabora do 25 najbolj obetavnih in donosnih valut.

Odgovorno

Pred vsako naložbo se opravi natančna analiza ozadja in temeljev projektov, v katere se vlaga. Prav tako se preveri ekipo in sodelujoče, da bi se izognili različnim prevaram.

Preko 13.000 kriptovalut iz celotnega sveta

Kako izbrati tiste »prave«?

Skupaj s strokovnjaki na investicijskem področju, ki imajo v svoji karieri mnogoletne izkušnje z upravljanjem več deset milijonskih naložb, sestavimo skrbno načrtovan portfelj z do 25 različnimi kriptovalutami.

Pri izboru upoštevamo statistične in kvantitativne analize, uporabljamo preverjene učinkovite sisteme, ki delujejo že desetletja. Kot osnovni gradnik upoštevamo tudi vse fundamentalne oziroma temeljne analize in makroekonomske korelacije.

Upravljanje sredstev

Pri investiciji se ne prepuščamo ugibanju glede prihodnjih gibanj, temveč na podlagi analiz in spremljanja mnogih dejavnikov sredstva namenimo v zanesljive projekte, v katerih prepoznamo največ potenciala za pozitiven razvoj naložbe.

Tako največje, kot tudi najmanjše naložbe sledijo naslednjim korakom:

Ko je izbor opravljen, se naše delo ne zaključi. Sledi spremljanje naložb, projektov, delo ekip v posameznih projektih in ocena doseženih rezultatov, napovedi ter pričakovanj.

Hkrati ves čas spremljamo in opazujemo tudi druge projekte ter iščemo nove priložnosti za investicijo.

Aplikacija za spremljanje naložbe

Kot vlagatelji imate v vsakem trenutku omogočen vpogled v aktualno stanje vrednosti vaše investicije.

V ta namen smo razvili posebno aplikacijo, ki vam omogoča, da preko svojega mobilnega telefona ali računalnika spremljate vrednost svojega premoženja v realnem času, 24 ur na dan.

Cilj Incrementuma je pri modernih naložbah pomagati tako večjim vlagateljem, kot tudi posameznikom, ki želijo svoje prihranke oplemenititi na najboljši način.

Zaradi strukture naložbe, ki po naravi spada v tvegane investicije, želimo, da investirani znesek NE predstavlja prevelik odstotek vašega investicijskega kapitala.

Kako poteka sklenitev naložbe?

Najprej oddate prijavo preko spletnega obrazca , da skupaj ugotovimo, če vaša pričakovanja ustrezajo pogojem za investicijo.

Po uvodnem pogovoru in ob izpolnjevanju kriterijev v zvezi s preverjanjem identitete in postopkom preprečevanja pranja denarja sklenemo pogodbo o upravljanju digitalnih sredstev.

Po podpisu pogodbe vam predamo navodila za transakcijo, ki lahko poteka preko nakazila na naš ločeni, namenski bančni račun.

V roku 48 ur po prejemu vaših sredstev bo vaša investicija izpeljana in razporejena v nabor izbranih kriptovalut, istočasno pa tudi prejmete dostop do aplikacije, kjer lahko v vsakem trenutku preverite trenutno stanje vaše naložbe.

V kolikor bi potrebovali pomoč in dodatne informacije glede izvedbe naložbe, vam lahko naši svetovalci s širokimi investicijskimi izkušnjami, pomagajo pri odločitvi.

»Denar je kot roke ali noge – uporabljajte ga, sicer ga kar izgubite.«

 – Henry Ford

Nismo odgovorili na vaše vprašanje?

Dogovorite se za termin z enim od naših svetovalcev in poskušali vam bo odgovoriti na vsa vaša vprašanja.