Izkušnje Incrementum vlagateljev, partnerjev in ostalih sodelujočih

"Poznam ljudi, ki stojijo za projektom Incrementum in lahko potrdim, da ponujajo pravo rešitev za vstop v kriptovalute. "

Sebastjan Cavazza

“V Incrementum sem se odločil investirati del sredstev, ki sem jih imel na bančnem računu. Ko so me poklicali so mi razložili kako zadeva deluje. Ker sam nimam izkušenj iz upravljanja kripto valut je bolje, da ti nekdo ki zadevo pozna pelje naprej. Sam sem zadovoljen kako zadeva poteka tudi aplikacija za spremljanje je v redu. Vsekakor priporočam nekomu ki ima dovolj sredstev, da investira. Je pa res, da je bolj tvegano kot imeti denar na banki. Lahko so veliki padci ali donosi. Želim si nadaljne uspešno sodelovanje.”

Play Video

Podjetje poznam že od samih začetkov, poznanstvo ustanoviteljev in ekipe pa že veliko pred tem. Na področju financ njihove izkušnje in znanje segajo že več kot 15 let v preteklost (od vrednostnih papirjev do kriptovalut). Kar je za poudariti, je to da so prve žulje finančnega upravljanja najprej izkusili na svojih financah, nato pa so svoj dragoceni "know how" začeli nuditi tudi drugim (in ne obratno =). Kar je pri financah najbolj pomembno - vsekakor vredni zaupanja.

Jaka Arh

"Incrementum je lahko zgled za podjetja, ki delujejo v svetu kriptovalut. So transparentni in vedno dosegljivi. Tudi njihovi rezultati govorijo zase."

Milan Rajlič

Za podjetje Incrementum sem izvedel po naključju med brskanjem po spletu. Naprej sem se prijavil na njihov brezplačen webinar na katerem so razložili nekatere zakonitosti pri trgovanju s kriptom, stanje na trgu in kje so priložnosti za sodelovanje. Glede na to, da nimam časa za redno spremljanje dogajanja na trgu in znanja, sem se odločil, da poskusim. G. Martin mi je bil v pomoč pri vseh korakih ob registraciji in je vse skupaj potekalo gladko ter enostavno. Od vsega skupaj, pa najbolj cenim njegovo pomoč, razpoložljivost in redno informiranje ter javljanje ob primernih trenutkih, ko se na trgu ponudijo nove priložnosti ali novosti. Po telefonu vedno razloži vse; na jasen in razumljiv način.

Zame je – in to pri mojih zrelih ter finančno preizkušenih srednjih letih, ko ne kupim ravno vsake bleščeče figurice 🙂 – Incrementum sinonim za varnost, pošteno poslovno prakso, najboljšo možno človeško, osebnostno noto v komunikaciji s strankami, nadalje za integriteto in dodano razsežnost poslovanja, ter za – in to kar brez pretiravanja: prihodnost. Zakaj? Menjava ekonomske paradigme in s tem same preživetvene strategije že na ravni posameznika nam ne pušča dvoma v smiselnost in pomembnost naložbe v lastno ter s tem svojih naslednikov prihodnost. Brez »daljnogleda« naravnanega (seveda med še drugimi merodajnimi naložbenimi obzorji) tudi v nadaljnja poglavja življenja kripto valut, ki so lahko naš še kako dragoceni zaveznik, praktično ne gre. Ker pa v svojih talentih in poklicnih naravnanostih ter vseh obveznostih vsakdanjika nismo in najbrž tudi ne moremo ravno čez noč postati finančni strokovnjak, potrebujemo pošteno poslovno roko finančnega varuha. Incrementum to zame že od vsega začetka našega sodelovanja tudi je, in to s stoodstotno zanesljivostjo. Incrementum, d. o. o., je svetovalec in finančni varuh, ki vedno prisluhne in tudi zares sliši stranko, ji pride naproti, vsakokrat tvorno najde pot in – za razliko od kar nekaj slabih izidov z drugimi svetovalci in skrbniki, tako da to res ni samoumevno – tudi brez zadržkov izplača vsoto v okviru poslovanja v enem samem delovnem dnevu, če morda pride do nepredvidenega ekonomskega dogodka, ki terja dvig sredstev iz naložbe v kripto trg, kar je bila na primer nedavno moja konkretna izkušnja. Zato se tudi v prihodnje pri zagotavljanju svojega in svojih otrok varnega ter stabilnega ekonomskega položaja zanašam na Incrementum, na njegove poštene svetovalce ter njihovo nesporno poslovno integriteto. (Nič nas ni strah, če Incrementum je z nami.)

Irma Planjšek

"S podjetjem imam zelo dobre izkušnje. Strokovni in vedno na razpolago. Od kar imam naložbo, se ne sekiram več in ne razmišljam kaj in kdaj kupit, še bolj pa kaj prodat. To je res vlaganje brez stresa."

“Za projekt Incrementum sem prvič slišala na spletu. O naložbi sem začela razmišljati, ker sem iskala rešitve, kako oplemeniti lastna sredstva. Investicija mi je bila zanimiva zaradi razpršenosti med različne kriptovalute in možnosti koriščenja. Z investicijo sem do sedaj zadovoljna in samo tako naprej. Najbolj mi je všeč to da lahko denar ob potrebi dvigaš in v parih dneh dobiš na račun. Incrementum bi z veseljem priporočila tudi ostalim, ki iščejo rešitev za vstop na kriptotrg.”

Podjetje Incrementum mi je predstavil Izidor Benčina. S svojim znanjem in profesionalnim pristopom ter potrpežljivostjo je odgovarjal na vsa moja vprašanja. Za vprašanja, ki so presegla njegove pristojnosti je priskrbel odgovore njegovih nadrejenih ter vključil še druge strokovnjake posameznega področja. Zelo sem zadovoljna z njegovim svetovanjem in profesionalnostjo. Kot pravnico me je zanimala tudi pravno formalna urejenost naložbe in bi želela pohvaliti, da je podjetju pomembna urejenost dokumentacije ter usklajenost z zakonodajo ter zahtevami Banke Slovenije. S podjetjem Incrementum in Izidorjem sodelujem tako poslovno, zaupala pa sem v upravljanje tudi del prihrankov. Zaenkrat lahko podam le pozitivne izkušnje in priporočam.

Tanja Antonič Svetina
Bernarda Sojer

"Vesela sem, da sem dala kontakt na Facebooku in me je g. Izidor kontaktiral in sem mu izkazala zaupanje, da sem vstopila v upravljanje kriptovalut, ker imam trenutno res lep donos na portfelju. Všeč mi je profesionalnost pri izvedbi in transparentnost glede provizij. Všeč mi je, da lahko v vsakem trenutku vidim naložbo, ki se posodablja vsako uro.. Najbolj pa mi je všeč donos v kripto svetu. Samo naj traja! Vsekakor bi priporočala naložbo vsem ki jih poznam."

Kdaj smo uspešni? Tedaj, ko smo iskreni in pošteni. Ko vlada medsebojno zaupanje na obeh straneh partnerskega odnosa ter imamo pogum za hitro odločitev in odločnost, da jo izpeljemo.

Marija Merljak

Spoštovani, z družbo Incrementum d.o.o. sodelujem že nekaj let, če bi za njih izvedela preje, bi svoj denar bistveno bolje oplemenitila, kot sem ga! Zaposleni so korektni, dosegljivi, pošteni in vedno na razpolago na moja vprašanja. So zaupanja vredna družba, na katero se lahko zanesem in jim popolnoma zaupam!

Mari Podgoršek

Osebno se sicer ne izpostavljam po spletišču. Sem diplomirana inženirka informatike, opravljam pa samostojno delo vodje računovodstva. Glede podjetja Incrementum d.o.o. ne vem veliko. Odkar sem odprla trgovalni račun preko omenjenega podjetja lahko rečem, da je posrednik ob vsakokratnem klicu na tekočem s trenutnim gibanjem na kripto-borzi, poda koristne nasvete ravno v pravem trenutku, saj le tako vem in verjamem, kdaj je oziroma ni pravi čas za prodajo ali nakup kripto valut, kar je osnova za uspešno trgovanje s pomočjo svetovalca. Tudi webinarji so zame zelo koristni, ker tako dobim neposredno predstavo o samem delovanju na trgu kripto valut in obenem pridobim tudi novega znanja. Navkljub veliki konkurenci sem se odločila za Incrementum zaradi enostavnosti, dobrih nasvetov, profesionalnega dela zastopnikov podjetja. Lep pozdrav, Helena Bizjak

“S fantom sva razmišljala kam investirati, da si bova nekega dne lahko privoščila stanovanje. Ker imava oba redni službi in sina starega 2 leti, nama preprosto zmanjka časa, da bi se izobraževala in spremljala, kaj se dogaja na trgih. Za Incrementum sva se odločila po priporočilu prijateljev, ki že investirajo pri njih od leta 2018 in so zelo zadovoljni. Držimo pesti!”

Monika Pehlič

"Živjo, moje ime je Sara in stara sem 24 let. Svet kriptovalut raziskujem zadnja 4 leta. Pred dobrimi 3 leti pa sem začela intenzivno razmišljati, da je skrajni čas da tudi sama vložim nekaj denarja. Veliko časa in energije sem vložila v samoizobraževanje, vendar na koncu še vedno nisem bila sigurna vase. Zato sem začela raziskovati naprej in odkrila slovensko podjetje Incrementum, kjer za vse poskrbijo izkušeni svetovalci. Kontaktirala sem njihovo podjetje z željo da vložim nekaj denarja in že naslednji dan pa smo imeli sestanek. Od takrat podjetje Incrementum že 3 leta skrbi za moj pasivni dohodek."

Play Video

"Upokojenka sem že več kot trideset let in moji vnuki z malce zafrklijvosti pravijo, da sem iz pred-analogne dobe. Zavedajoč se dejstva, da moji prihranki v inflaciji izgubljajo vrednost, sem iskala alternative in sem del prihrankov po predstavitvah in razlagi svetovalca usmerila v Incrementum. Opozoril me je na nevarnosti in pasti ter pokazal, kakšna pot do vpogleda v moja sredstva je najvarnejša in po tej poti vstopam, hkrati pa vem, da ga lahko pokličem kadarkoli. Zadovoljna sem, tudi moji vnuki, ki jih obdarim z delom donosa, ko si ga nakažem na svoj TRR."

"Jaz imam svoje skrbi. Za ostalo poskrbi Incrementum."

Kristina Gorišek

“Za Incrementum se izvedela na spletu, bolj iz radovednosti kot resnega namena. Ne glede na to, so bili sodelavci pri predstavitvi produkta zelo profesionalni in mi odgovorili na vsa mogoča vprašanja. Že v začetku so bili jasno postavljeni pogoji poslovanja. Najbolj mi je všeč, da podjetje obstaja tukaj, ne nekje v tujini, imaš kontakt, osebo, veš kaj se dogaja s tvojimi sredstvi in jih lahko kadarkoli dvigneš. Seveda pa je jasno, da mora vsak prevzeti svoja tveganja. Sodelovanje s podjetjem je zame še novo, so pa pridobili moje zaupanje in vsekakor predlagam, da z njimi vzpostavite stik in skupaj poiščete odgovore na vaša odprta vprašanja.”

"Pozdravljam to kar je Incrementum ekipa ponudila v Sloveniji. Na kratko povedano: enostaven in varen vstop v svet Kriptovalut."

Pri svojih 58.ih sem previharil kar nekaj naložbenih viharjev, si polomil jadra in še kaj poleg tega. Finančno naložbena industrija – sem spoznal – ni šala mala. Posebno mali vlagatelji smo redno žrtve velikih, kitov in institucionalnih vlagateljev. Zato sem se pred tremi leti in pol razveselil sestanka na sedežu Incrementuma. Resda skeptičen na začetku sem spoznaval prednosti take oblike vlaganja – posebej, ko gre za kripto valute. Nisem bil popoln analfabet, kar se vlaganja tiče, uspešno sem naredil nekaj delniških transakcij, nekaj sem vedel o kriptu, vendar se je ves čas na trgu in v medijih pojavljajo nebroj nesrečnih slučajev, ko so ljudje, mali vlagatelji izgubili vse. Za to je veliko razlogov. Ljudje v želji po donosu, po dobičku, …postanemo površni in zanemarimo varnostno tehnični vidik. Ker nisem iz IT branže, je vse še bolj zapleteno. Sčasoma sem spoznal, da pri Incrementumu ravno te vidike obvladujejo in to na visoki ravni. Vem, da je moja naložba v tem pogledu varna. Kar se tiče gibanja trga in posledične vrednosti naložbe si pustim razložiti s strani mojega skrbnika, kaj se dogaja in kakšna so pričakovanja, zato ne reagiram na šoke impulzivno, nikakor ne čustveno. Vidim, da je portfelj v dobrih rokah, da upravljalec ni »šalabajzer« in ne skače na prvo žogo, odločitve so pretehtane in predebatirane. Nalaganje v Incrementum zato toplo priporočam.

Vitomir Debeljak

“Za Incrementum sem izvedela na spletu. Iskala sem namreč možnost investiranja privarčevanega denarja, ki ga trenutno nisem potrebovala. Imela sem namreč neko privarčevano vsoto, premalo za investiranje v nepremičnino in preveč za nekoristno ležanje na bančnem računu. Ker po naravi nisem človek, ki bi veliko tvegal, sem se odločila, da investiram le del privarčevanega denarja. Imela sem namreč par slabih izkušenj v preteklosti. Zaupala sem svojemu svetovalcu. Priznam, sprva sem bila skeptična. Sprva je bila rast počasna ampak to mi je dalo dober občutek. Po nasvetu svetovalca sem investicijo povečala. Kmalu zatem je vrednost padla. To mi seveda ni bilo všeč ampak nisem panično reagirala. Ko je vrednost nizka ne prodajaš ampak kupuješ. Investirala sicer nisem ampak sem počakala. Danes sem zadovoljna, da sem se tako odločila. Ravno zato, ker sem bila skeptična, sem se odločila za delni dvig. Brez predhodnega posvetovanja, da preverim če le ta funkcionira tako kot je bilo obljubljeno. Od mojega zahtevka do nakazila na moj TRR je preteklo cca 5 dni. Bila sem pomirjena. Priporočam. Znesek je seveda odvisen od posameznika. Danes bi mi bilo lahko žal, da nisem tvegala z vsem privarčevanim denarjem, ampak mi pravzaprav ni.”

Super odskocna deska za nalozbe v kriptovalute. Njihova aplikacija omogoca enostaven vpogled vrednosti nalozb v realnem casu. Pozitivno so me presenetili pri izplacilu sredstev, v aplikaciji sem nekega dna v dopoldanskem casu kliknil izplacilo, v kratkem me je poklical osebni svetovalec Matej, ki je zelel potrditev zeljenega, nato pa se iz racunovodsta za potrditev ustreznega trr in naslednji dan zjutraj sem ze razpolagal z bogato oplemeniteno nalozbe. Absolutno priporocam!

Ana Barbara C

Najnovejše tehnologije, blockchain in kriptovalute, so me že dolgo zanimale, ampak nikakor nisem našla pravega projekta, da bi tudi sama postala del tega sistema. Potem sem pa nekega dne imela sestanek z svetovalko podjetja Incrementum in takoj sem začutila, da je to projekt, ki sem ga dolgo iskala. Pristopila sem k projektu Incrementum, saj je bil postopek zelo enostaven.Z enim bančnim nakazilom sem vstopila v svet kriptovalut. Za moje premoženje sedaj skrbijo izkušeni strokovnjaki. Vsem, ki imajo željo po vstopu v svet kriptovalut in oplemenitenju svojih sredstev, toplo priporočam podjetje Incrementum, saj so zanesljivi, korektni in vedno na razpolago, jo jih potrebuješ. Podjetju Incrementum pa želim veliko finančnih uspehov, saj je njihov uspeh tudi moj uspeh.

Za podjetje Incrementum sem izvedel leta 2020. Spomnim se, da sem bil nad ekipo navdušen od samega začetka. Po rezultatih zadnjih dveh let pa je to navdušenje preraslo v osuplost in občudovanje. Zaslužijo si vse hvale in nagrade. Takoj po vstopu v njihove pisarne me je pričakal topel sprejem. Med sestankom sem nisem počutil kot stranka ampak kot partner. Odgovore sem dobil na vsa moja (še tako neumna) vprašanja. Od ponedeljka do petka so svojim strankam na voljo, po telefonu ali pa v njihovih pisarnah. Največje presenečenje in pa vir zadovoljstva so nedvomno njihovi rezultati, donosi v zadnjih nekaj letih so se mi sprva zdeli absurdni. Hkrati pa sem bil izjemno navdušen nad transparentnostjo. Ves čas sem lahko spremljal točno vrednost mojega portfelja in pa alokacijo sredstev. Takšne transparentnosti nisem bil navajen iz klasičnih skladov. Žal mi je samo, da podjetja nisem spoznal prej. B opcija za zaposlitev: Delo pri Incrementum je bilo vse prej kot dolgočasno. Dinamični projekti, ki zahtevajo določeno mero inovativnosti so pogost pojav. Delavnik je zelo fleksibilen, poudarek je na produktivnosti. Kolektiv je preprosto izjemen; odprti, prijazni ljudje, ki so vedno pripravljeni pomagati. Podjetje je vedno pripravljeno investirati v zaposlene od dodatnih izobraževanj na različnih področjih, do team-building izletov! Na moj čas z Incrementum ekipo imam vedno lepe spomine!

Incrementum sem izbral, ker mi omogočajo visoke donose, brez kakršnega koli časovnega vložka z moje strani. Dokler sem trgoval sam, sem cele dneve živčno gledal v grafe ... zaradi česar je trpel tudi moj posel. Sedaj pa se fokusiram na svoj posel in prepuščam strokovnjakom, da vlagajo v mojem imenu in mi prinašajo visoke donose

Decentralizirane tehnologije in kriptovalute so del prihodnosti in zato verjamem da je naložba v njih pametna. Ekipa Incrementum je zaupanja vredna in ponuja inovativno rešitev plemenitenja premoženja v naložbov kriptovalute. Pri njih strokovnjaki poskrbijo za vaše plemenitenje, da vam ni treba.

Stojana Veskovič Bukudur

Po skoraj desetletnem vlaganju denarja v sodelovanju z različnimi inštitucijami sem danes prejela prvo nakazilo dobička pri firmi Incrementum. Všeč mi je njihova prijaznost in hitra odzivnost na vsa vprašanja oz. dileme.