Mnenja uporabnikov Incrementum+

Vesela sem, da sem dala kontakt na fb in me je g. Izidor kontaktiral in sem mu izkazala zaupanje, da sem vstopila v upravljanje kriptovalut Inkrementum, ker imam trenutno res lep donos na portfelju. Všeč mi je profesionalnost pri izvedbi pogodb, transparentnost glede provizij, ta sistem delitve dobička do točke. Všeč mi je, da lahko v vsakem trenutku vidim naložbo, ki se posodablja vsako uro.. Najbolj pa mi je všeč trenutni donos v kripto svetu. Samo naj traja! Vsekakor bi priporočala naložbo vsem ki jih poznam.

Hvala
Lp Bernarda

- Bernarda

Za Incrementum sem izvedela na spletu. Iskala sem namreč možnost investiranja privarčevanega denarja, ki ga trenutno nisem potrebovala. Imela sem namreč neko privarčevano vsoto, premalo za investiranje v nepremičnino in preveč za nekoristno ležanje na bančnem računu. Ker po naravi nisem človek, ki bi veliko tvegal, sem se odločila, da en del privarčevanega denarja izpostavim tudi kripto trgu. Imela sem namreč par slabih izkušenj v preteklosti. Zaupala sem svojemu svetovalcu. Priznam, sprva sem bila skeptična. Sprva je bila rast počasna ampak to mi je dalo dober občutek. Po nasvetu svetovalca sem investicijo povečala. Kmalu zatem je vrednost padla. To mi seveda ni bilo všeč ampak nisem panično reagirala. Ko je vrednost nizka ne prodajaš ampak kupuješ. Investirala sicer nisem ampak sem počakala. Danes sem zadovoljna, da sem se tako odločila. Ravno zato, ker sem bila skeptična, sem se odločila za delni dvig. Brez predhodnega posvetovanja, da preverim če le ta funkcionira tako kot je bilo obljubljeno. Od zahtevka do sprovedbe je preteklo cca 5 dni. Bila sem pomirjena. Priporočam. Znesek je seveda odvisen od posameznika. Danes bi mi bilo lahko žal, da nisem tvegala z vsem privarčevanim denarjem, ampak mi pravzaprav ni.

- Maruša M.

Za projekt Incrementum sem prvič slišala na spletu. O naložbi sem začela razmišljati, ker sem iskala rešitve, kako oplemeniti lastna sredstva. Investicija mi je bila zanimiva zaradi razpršenosti med različne kriptovalute in možnosti koriščenja. Z investicijo sem do sedaj zadovoljna in samo tako naprej. Najbolj mi je všeč to da lahko denar ob potrebi dvigaš in v parih dneh dobiš na račun. Incrementum bi z veseljem priporočila tudi ostalim, ki iščejo rešitev za vstop na kriptotrg.

- Franka H.

Za Incrementum se izvedela na spletu, bolj iz radovednosti kot resnega namena. Ne glede na to, so bili sodelavci pri predstavitvi produkta zelo profesionalni in mi odgovorili na vsa mogoča vprašanja. Že v začetku so bili jasno postavljeni pogoji poslovanja. Najbolj mi je všeč, da podjetje obstaja tukaj, ne nekje v tujini, imaš kontakt, osebo, veš kaj se dogaja s tvojimi sredstvi in jih lahko kadarkoli dvigneš. Seveda pa je jasno, da mora vsak prevzeti svoja tveganja. Sodelovanje s podjetjem je zame še novo, so pa pridobili moje zaupanje in vsekakor predlagam, da z njimi vzpostavite stik in skupaj poiščete odgovore na vaša odprta vprašanja.

Lp,
Alenka

- Alenka L.

V Incrementum sem se odločil investirati del sredstev,ki sem jih imel na bančnem računu.Ko so me poklicali iz podjetja Incrementum so mi razložili kako zadeva deluje.Ker sam nimam izkušenj iz upravljanja kripto valut je bolje,da ti nekdo ki zadevo pozna pelje naprej.Sam sem zadovoljen kako zadeva poteka tudi aplikacija za spremljanje je v redu.Vsekakor priporočam nekomu ki ima dovolj sredstev, da se odloči za upravljanje digitalnih sredstev pri podjetju Incrementum. Je pa res,da je bolj tvegano kot imeti denar na banki.Lahko so veliki padci ali donosi.
Želim si nadaljne uspešno sodelovanje.

- Anton D.