Celjski sejem | MOS 2022 z ekipo Incrementum

Celjski sejem, MOS 2022, je za ekipo Incrementuma predstavljal novo priložnost za snidenje z obstoječimi strankami in tudi spoznavanje novih ljudi, ki svojo pot v svet kriptovalut še iščejo.
Celjski sejem | MOS

Celjski sejem za nas predstavlja še en uspešen dogodek, kjer smo uspeli spregovoriti z zares velikim številom oseb, ki se iz različnih razlogov zanimajo za kriptovalute, moderne tehnologije ali pa na splošno za ideje glede investiranja.

Zelena energija in visoka inflacija

Organizatorji celjskega sejma so se odločili, da v teh časih, polnih izzivov, na prvo mesto sejemskega dogajanja postavijo samooskrbo. Poudarek je bil tako na načinih za pridelavo lastne hrane, različnih metodah za prihranke pri energiji, izobraževanju kako pridelati lastno energijo za toplo vodo v hiši ali kako se poleti poceni ohladiti. 

Vse te tematike so dotikajo načinov za boljšo prihodnost posameznikov in podjetij oz. organizacij. Ker smo tudi sami v panogi, ki bo v prihodnosti neizbežna (decentralizirane moderne tehnologije), smo vedeli, da moramo biti tudi z ekipo Incrementum prisotni v polnemu obsegu.

Na tej točki moramo organizatorja 54. MOS izredno pohvaliti pri izvedbi letošnjega celjskega sejma. Tematika je bila ustrezna, struktura logična, logistični izvajalci in varnostniki prijazni, obiskovalci pa so bili še posebej prijetni z visokim nivojem komunikacije in odprtimi glavami za prihodnost.

Sejem Celje

Celjski sejem, darilca, penina, voda in piškotki

Ob prejšnjih izkušnjah smo se naučili, da se je treba kar potruditi, če želiš biti opazen ob taki pestri sejemski ponudbi.

Ker se žal ne ukvarjamo s pirotehniko, smo iskali druge načine, da pritegnemo pozornost. Ker smo slovensko podjetje, smo se odločili za domače izdelke.

Obiskovalcem smo ponudili brezplačen kozarček slovenske penino Jeruzalem Ormož SEC, osvežilno, lahko, pa vseeno izjemno bogatega okusa. Na voljo je bil tudi špriCAR z Janževcem, domači piškoti in izvirska  voda 902 iz Kamniško-Savinskih alp.

Nagradna igra celjskega sejma

Nagradna igra

Obiskovalce smo povabili tudi k sodelovanju v nagradni igri.

Žrebanje je bilo izvedeno elektronsko, dne 27. 9. 2022 na sedežu organizatorja in v prisotnosti tričlanske komisije predstavnikov organizatorja.

Zmagovalci so se razveselil z iPad-om, vikend paketom Lifeclass in ugodnostmi za investicije.

ZMAGOVALCA:

iPad: Klemen Maklin

Vikend paket: Janko Šeško

Pregled za nazaj in pogled v prihodnost

V začetku letošnjega maja smo šli čez zelo težko preizkušnjo. Ena izmed vodilnih kriptovalut je pokazala ranljivost, skorajda propadla in s seboj globoko potegnila večino kripto trga. Na srečo se vedno držimo pravila, da vseh jajc ne nosimo v eni košari in zaradi tega lahko kljub neljubi situaciji nadaljujemo s svojim dolgoročnim pogledom.

Trg kriptovalut trenutno še vedno išče svoje mesto pod soncem. Ureja se regulacija, iščejo se pravi načini za uporabo, vse več prevarantskih in slabo zastavljenih projektov propada, na ceno pa izredno vplivajo tudi globalni finančni dejavniki. 

Ne moremo pa spregledati nekaj trenutnih dejstev glede kriptovalut:

  • Na temu področju vsakodnevno dela tisoče programerjev s celotnega sveta.
  • Razvoj poteka z izredno hitrostjo.
  • Največja podjetja na svetu aktivno delajo na integraciji omenjenih tehnologij.

 

Več glede tehnologije lahko najdete na članku o kriptovalutah.

Je pravi čas za investiranje v kriptovalute?

Investicija je odgovornost vsakega posameznika in priporočil ne moremo ponuditi splošno.

Pri investicijah v kriptovalute so tveganja visoka in zato odsvetujemo naložbe s sredstvi, ki so vam življenjskega pomena. Del investicijskega kapitala pa je zagotovo smiselno usmeriti v kriptovalute. Gre namreč za eno najhitreje rastočih panog naše civilizacije in je mnogim že izpolnila sanje. Pa lahko po mnogih kazalnikih vidimo, da smo šele na začetku.

Iz vsega opisanega lahko torej sklepamo, da:

  • so vrednosti kriptovalut relativno nizko.
  • Dolgoročni pogled za panogo kriptovalut je izredno obetaven.
  • Tehnologija se razvija, prehaja v realno uporabo in ima v mnogih pogledih vedno bolj zdrave temelje.
  • Vrednosti kriptovalut so bližje dnu trga kot pa vrhu.
  • V preteklosti so se investicije v takšnih časih izredno splačale.
  • Zavedati pa se moramo, da so ponovni padci vrednosti še vedno mogoči.

Za pogovor glede investicije priporočamo, da se prijavite na neobvezujoč posvet in skupaj s svetovalcem ugotovite, če ste v primerni situaciji za morebitne investicije. 

Incrementum

Incrementum se zahvaljuje vsem obiskovalcem celjskega sejma, ki so si vzeli trenutek ali dva za klepet z nami. Kot mlado ampak  prodorno slovensko podjetje cenimo vso zaupanje, ob tem pa se priporočamo tudi za vsa nadaljnja priporočila, da skupaj dosežemo načrte za izpolnitev sanj in lepšo prihodnost. S pametnim korakom v svet kriptovalut, na varen in enostaven način.

Incrementum ekipa
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prijavite se na brezplačen investicijski posvet.

Izpolnite obrazec, da se dogovorimo za brezplačen in neobvezen informativni klic ali sestanek.

Na ta način vam bomo lažje predstavili naše podjetje, prav tako pa boste imeli priložnost za morebitna vprašanja.

Poslali vam bomo tudi našo popolnoma brezplačno e-knjigo, ki govori o investicijah za leto 2020 in brošuro, kjer si lahko preberete več o našem podjetju. 

75%
75%
75%
75%
75%