Sejem Agra 2022 uspešno zaključen. Ekipa Incrementum je osveščala o naložbah in modernih tehnologijah

V sklopu programa osveščanja o decentralizaciji, smo v podjetju Incrementum pripravili aktivnosti s katerimi se bomo svojim obstoječim in tudi potencialnim strankam še nekoliko približali. Prvi izmed dogodkov je potekal v preteklih dneh v Gornji Radgoni od 20. do 25. 8. 2022, kjer smo se ponosno predstavili obiskovalcem sejma AGRA.
Sejem Agra

Sejem AGRA je na svoj 60. jubilej dokazal, da je to dogodek, ki je še vedno vodilni v Sloveniji s področja kmetijstva, živilske industrije oz. celotnega prehranskega sektorja in gozdarstva.

Sprva se je marsikomu zdelo malce nenavadno, da smo se pojavili na prireditvi te vrste. Pa vendarle se je izkazalo, da ljudje v vseh sektorjih potrebujejo nekaj pomoči, ko gre za investicije v moderne tehnologije in danes lahko udeležbo na sejmu ocenimo za izjemen uspeh.

Sejem

Velik del ekipe, prodajni zastopniki in tudi solastniki smo vse dni sejma zastopali svoj razstavni prostor. Začeli smo v soboto, 20. 8. 2022 in zaključili v četrtek, 25. 8. 2022. Z mnogimi obiskovalci smo pokramljali o veliko zanimivih tematikah iz sveta investicij, kriptovalut in drugih tehnologijah prihodnosti.

Pogosto smo se pogovarjali predvsem o:

  • Načinu delovanja podjetja Incrementum.
  • Trenutnih cenah kriptovalut.
  • Razlogih za velike padce/znižanja v letošnjemu maju.
  • Obetih za prihodnost.
  • Pomembnosti pri varnosti in pravilnosti hrambe.
  • O tem, kdaj je pravi čas za investicijo.

Naslednji dogodek, kjer bomo prisotni in nas lahko boljše spoznate bo celjski Sejem – Sejem MOS, ki bo potekal od 14. 9. 2022 do 18. 9. 2022; vljudno vabljeni!

Nagradna igra

V sklopu sejma smo organizirali tudi nagradno igro. Glavna nagrada je zelo atraktiven električni skiro. Vse sodelujoče, ki so pravilno izpolnili obrazec za sodelovanje smo skrbno shranili v varovan elektronski sistem.

Žrebanje, je bilo izvedeno avtomatično, elektronsko, in je potekalo dne 5. 9. 2022 na sedežu podjetja v prisotnosti tričlanske komisije.

Srečni zmagovalec: Alen Mehić

Električni skuter

Kontakt

Zbirali smo tudi kontaktne podatke udeležencev, ki bi jih morda zanimalo več informacij o kriptovalutah in morebitnih investicijah. Če ste med njimi, lahko v naslednjih dneh pričakujete klic za informativni posvet.

V nasprotnemu primeru lahko vedno oddate povpraševanje na povezavi.

V kolikor ste sami na sejmu s komerkoli od naših predstavnikov že stopili v kontakt in želite pogovor nadaljevati (potrebujete specifičen kontakt), nam to prosimo sporočite na [email protected].

Matej Gosler
Povezave za delitev objave:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prijavite se na brezplačen investicijski posvet.

Izpolnite obrazec, da se dogovorimo za brezplačen in neobvezen informativni klic ali sestanek.

Na ta način vam bomo lažje predstavili naše podjetje, prav tako pa boste imeli priložnost za morebitna vprašanja.

Poslali vam bomo tudi našo popolnoma brezplačno e-knjigo, ki govori o investicijah za leto 2020 in brošuro, kjer si lahko preberete več o našem podjetju. 

75%
75%
75%
75%
75%