Intervju s Tinkaro Kovač: Odločitve, ki jih sprejmemo v težjih obdobjih

Naš predstavnik, Izidor Benčina je tokrat sprejel slavno in priznano slovensko umetnico, ki se dobro zaveda kako pomembno je, da znamo v življenju sprejemati dobre odločitve tudi v najtežjih časih. Prav te odločitve so lahko podlaga za lepo prihodnost.
Tinkara Kovač in Izidor Benčina

“V Takih kriznih obdobjih moramo odreagirati na način, da s pogumom, tudi z malce tveganja, ustvarimo nekaj za našo prihodnost.”

Intervju: Izidor Benčina in Tinkara Kovač

V tokratnem intervjuju se poklanjamo izjemni karieri Tinkare Kovač, eni najbolj vplivnih slovenskih glasbenic, ki s svojo nadarjenostjo, trdim delom in izredno ustvarjalnostjo bogati slovensko kulturo.

Svojo kariero je začela v zgodnjih devetdesetih letih in hitro postala ena najbolj priznanih in priljubljenih glasbenic na slovenski glasbeni sceni.

 


Časovni izseki:

Tinkara Kovač

Tinkara Kovač je dosegla velike uspehe tudi na mednarodni sceni. Najbolj opazen je bil njen nastop na Evroviziji leta 2014 s pesmijo “Round and Round”, s katero je Slovenijo postavila na evropski glasbeni zemljevid.

Njeni dosežki se ne končajo le na glasbenem področju. Je aktivna udeleženka številnih dobrodelnih dogodkov, kjer s svojo glasbo in delom prinaša pozitivne spremembe v svet.

V imenu vseh, ki cenimo in občudujemo njen talent, se iskreno zahvaljujemo Tinkari Kovač za vse, kar je dala naši kulturi in družbi.

Glede investicije pri podjetju Incrementum

Investicija zaslužkov, dedovanj ali življenjskih prihrankov je za vsakogar zelo zahtevna odločitev . Tako kot mnogim je Tinkari Kovač izrednega pomena, da lahko pri takšnim odločitvah zaupa strokovnjakom na področju. 

In kaj še?

Ker gre za zelo osebno stvar, se ji zdi pomembno, da lahko zaupa strokovnjakom iz domačega območja.

V kolikor želite preveriti, če se pri Incrementumu nahaja tudi priložnost za  investicijo vaših sredstev, nas lahko kontaktirate s klikom na spodnji gumb in na naslednji strani izpolnite obrazec.

Želite deliti ta prispevek?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prijavite se na brezplačen investicijski posvet.

Izpolnite obrazec, da se dogovorimo za brezplačen in neobvezen informativni klic ali sestanek.

Na ta način vam bomo lažje predstavili naše podjetje, prav tako pa boste imeli priložnost za morebitna vprašanja.

Poslali vam bomo tudi našo popolnoma brezplačno e-knjigo, ki govori o investicijah za leto 2020 in brošuro, kjer si lahko preberete več o našem podjetju. 

75%
75%
75%
75%
75%