Sejem MOS 2023 | Ekipa Incrementum tudi letos v Celju

Sejem MOS 2023 je bil naslednji dogodek, kjer se je ekipa Incrementum predstavila vsem željnim znanja. V trenutnih časih mnogi iščejo priložnosti za nove investicije v moderne tehnologije. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem in se že veselimo nadaljnjih pogovorov.
Sejem MOS 2023

Aktivnosti na sejmu

Sejma MOS se je ekipa Incrementum udeležila že v preteklemu letu in glede na lanskoletne izkušnje ter vse prejete pohvale, je bilo jasno, da tudi letos ne smemo manjkati.

V prvi vrsti smo bili prisotni zato, da udeležence sejma osveščamo o trenutni situaciji decentraliziranih tehnologij in naših pogledih v prihodnost.

Vsi pa vemo, da pogovor lažje steče ob osvežujoči kapljici, zato smo za obiskovalce, poleg osvežilnih brezalkoholnih napitkov in kave, ponovno pripravili vrhunsko slovensko Penino SEC, Jeruzalem Ormož.

V današnjih časih se o kriptovalutah ne govori veliko.

Warren Buffet, eden najuspešnejših investitorjev zadnjega stoletja, je znan po citatu: “Prodaj takrat, ko so vsi veseli in kupuj takrat, ko so vsi prestrašeni.”

Prav zaradi tega, smo še bolj ponosni, da se lahko prav v teh obdobjih pogovarjamo s tako velikim številom interesentov za nove naložbe.

Vincenc Dragar

Nagradna igra

Na stojnici smo ponujali sodelovanje v nagradni igri, kjer je bila 1. nagrada vikend paket Lifeclass v vrednosti 300 €.

Zmagovalca smo izžrebali in objavili v sredo, 27. 9. 2023.

Zmagovalec: Marjan Viderman

Povezava do žreba: https://www.tiktok.com/@inc.slo/video/7283438033754459425

Sejem MOS 2023

Sejem je potekal vsak dan med 13. in 17. septembrom. Poznan kot “sejem vseh sejmov” v Sloveniji, je potekal že 55. in tako kot vsako leto je tudi letos postregel z obilico obiskovalcev in tudi množico aktivnih ter zagnanih razstavljavcev, med katere se s ponosom uvršča tudi Incrementum.

Pogovori in vtisi

Na celjskemu sejmu so prisotni vsi.

Od nadobudnih šolarjev, do največjih imen slovenske politike. Od manjših obrtnikov, do predsednikov upravnih odborov; celo lastniki največjih slovenskih zasebnih podjetij.

Zelo smo zadovoljni, da smo se lahko prav z vsemi naštetimi pogovarjali o tematiki kriptovalut. Tematiki, ki je bila še nedolgo nazaj “prepovedana” ali pa vsaj tabu.

Danes tega občutka ni.

Veseli nas tudi to, da so bili na sejmu udeleženi tudi drugi ponudniki storitev in produktov iz kategorije digitalnih valut, kar nam zagotovo daje dodatno zaupanje v industrijo in razvoj panoge v prihodnosti.

Program za mlade

Nace Ajtnik je najnovejši član v podjetju in odgovoren za vsebine na platformah TikTok in Instagram.

Na sejmu je največ komuniciral z mladimi, ki tudi izkazujejo izredno velik interes za kriptovalute. Če drži pregovor, da na mladih svet stoji, potem imamo še eno dodatno potrditev, da delujemo v segmentu prihodnosti.

V naslednjih kratkih videih lahko pogledate kako so se izkazali mladi pri odgovorih na vprašanja o kriptovalutah.

Za vse, ki ste nas zamudili

Ob prehodu v zadnje četrtletje se naše aktivnosti ne bodo zmanjševale. Kmalu bomo poročali iz svetovnih dogodkov, ki se jih bodo udeležili člani Incrementum ekipe, zato poskrbite, da nas spremljate in ostajate na tekočem.

Za vse tiste, ki bolj resno razmišljate o naložbi, pa priporočamo, da se čim hitreje prijavite na posvet, da na informativnemu sestanku ugotovimo, če vam lahko pomagamo pri investiciji.

Naše pisarne se nahajajo v Trzinu (Špruha 19), iz sejma pa nam je poleg okusne kave ostalo tudi še nekaj penine za sestanke v popoldanskih terminih.

Delite vsebino:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prijavite se na brezplačen investicijski posvet.

Izpolnite obrazec, da se dogovorimo za brezplačen in neobvezen informativni klic ali sestanek.

Na ta način vam bomo lažje predstavili naše podjetje, prav tako pa boste imeli priložnost za morebitna vprašanja.

Poslali vam bomo tudi našo popolnoma brezplačno e-knjigo, ki govori o investicijah za leto 2020 in brošuro, kjer si lahko preberete več o našem podjetju. 

75%
75%
75%
75%
75%