Prvi Incrementum izobraževalni dogodek v letu 2023 je za nami. (Povzetek v članku)

Za nami je izredno prijeten večer! V krogu zanimivih ljudi je čas mineval v ospredju s tematikami investicijsko-informativnih vsebin in poslovnega druženja.
Incrementum dogodek Območno Obrtna zbornica Vič

Območna Obrtno-Podjetniška zbornica Ljubljana Vič, 24. 1. 2023 OB 18:00

Kam investirati v 2023

Ob tej priložnosti se podjetje Incrementum lepo zahvaljuje udeležencem, predavateljem in Območno obrtno-podjetniški zbornici Ljubljana Vič za gostoljubje in izredno profesionalno obravnavo. 

Kratko, slikovno povzetje predavanj

Vsem udeležencem želimo čudovito prihodnost in obilo dobrih odločitev, ki naj ne ostanejo zgolj v stopnji premišljevanja. Za vse ostale pa je tukaj kratek povzetek iz tokratnega dogodka in čisto spodaj še priložnost za udeležbo na naslednjemu izobraževanju. Vabljeni!

Aljoša Zelnik

Aljoša Zelnik
Predavanje je otvoril priznani finančni svetovalec, gospod Aljoša Zelnik.
Aljoša
G. Zelnik je predaval o osebnih financah in o korakih do finančne svobode.
Aljoša Zelnik
Pri investiranju NIKAKOR ne smemo pozabiti davčnih vidikov. Predavatelj je na resničnemu primeru pokazal, kako lahko lahko ogromno izgubimo na impulzivnih, nepoučenih odločitvah.

Aleš Trček

Aleš
Aleš Trček je nadaljeval z izredno polnim vsebinskim delom. Osredotočal se je na investicijske cikle in na to, kako lahko dobro poznavanje preteklega dogajanja na finančnih in delniških trgih obrnemo svojim investicijam v prid.
Aleš Trček
Kaj se lahko zgodovinsko naučimo iz dogajanja na indeksu S&P 500? Ali si lahko tudi čisto običajen investitor na podlagi tega znanja ustvari boljšo prihodnost?

Benjamin Samotorčan

Benjamin Samotorčan
Benjamin Samotorčan je takoj po ustanovitvi podjetja Incrementum prepoznal in razumel potencial za neverjetno prihodnost, ki jo ponuja panoga. Postal je eden izmed prvih partnerjev in svetovalcev. Leta 2019 je v isti stvabi kot tokrat že imel predavanja s temami razvoja tehnologij, kriptovalut in blockchaina. Mnogi izmed takratnih udeležencev so mu še danes hvaležni zaradi predanega znanja in nasvetov s katerimi so si nekateri že izpolnili sanje. Za vse ostale pa je pripravil vsebino za razumevanje tokratne priložnosti.
Benjamin Samotorčan
Kaj so zares kriptovalute in zakaj tega nihče ne zna enostavno pojasniti? Benjamin je dokazal, da se jih vsekakor da razumeti in da se razumeti tudi njihovo vlogo v svetu prihodnosti.
Benjamin Samotorčan
Bodo kriptovalute preživele? Kje se bo uporabljal blockchain? Kaj pa v današnjemu svetu, morda kdo že razvija in uporablja decentralizirano tehnologijo?
Vas zanima več o priložnostih, ki jih ponujajo kriptovalute?

Prijavite se na brezplačen investicijski posvet.

Izpolnite obrazec, da se dogovorimo za brezplačen in neobvezen informativni klic ali sestanek.

Na ta način vam bomo lažje predstavili naše podjetje, prav tako pa boste imeli priložnost za morebitna vprašanja.

Poslali vam bomo tudi našo popolnoma brezplačno e-knjigo, ki govori o investicijah za leto 2020 in brošuro, kjer si lahko preberete več o našem podjetju. 

75%
75%
75%
75%
75%